CMC Markets - den ledande handelsplattformen

cmc marketscontent/cmc

Ett av de mest kända bolagen som erbjuder handel med CFD på svenska marknaden är CMC Markets. De är marknadsledande och har en lång erfarenhet av den här typen av handel runt om i världen. Bolaget grundades 1989 under namnet The Currency Management Corporation” som senare blev just CMC Markets. Bolaget erbjuder idag derivathandel för både företag, privatpersoner och organisationer.

Utbildningar för handel

CMC Markets har en mycket bra och tydlig hemsida där man enkelt hittar den information som man söker. Bland annat finns väldigt bra information om hur du som  kund går vidare och lär dig mer om den här typen av handel. Det finns både webbseminarium och planerade vanliga seminarium dit man kan söka sig om man är intresserad av att lära sig mer om just CFD och derivathandel.

Två olika konton

Om du väljer att bli kund hos CMC Markets så finns det två olika kontonivåer att välja på beroende på hur mycket och hur pass avancerat du vill ha det. Antingen väljer du standardkonto eller så väljer du Konto med begränsad risk.

Standardkonto

Det vanligaste kontot hos CMC Markets där du får tillgång till hela utbudet av aktier, index, råvaror och valuta. 30 aktiemarknader är öppna världen över och du handlar alltid på alla delar utom aktier utan courtage. Courtage på aktier är så lågt som 0,08 procent vilket är att anse som ett av marknadens lägsta.

Konto med begränsad risk

Är du en mer långsiktig person och dålig eller ingen erfarenhet av att handla med CFD så är det här kontot för dig. Det här ger dig möjligheten att handla till en liten och begränsad risk och därmed inte förlorar så mycket pengar om det skulle gå sämre i dina affärer. Du kan aldrig förlora mer än det insatta kapitalet i den här kontotypen samt att courtaget på alla element ligger på låga 49 kronor.

CMC Markets har fått flera priser

CMC Markets berättar gärna om de priser som de fått genom åren och det är givetvis något som skall uppmärksammas eftersom det sänder ut en signal om både trygghet och bra programvara. Bland annat har bolaget fått utmärkelser för sin handelslösning, sina utbildningar och den bästa utmärkelsen av de alla kom 2008 där de blev ”Broker of the Year” i Shares Magazine. CMC Markets finns i Nordamerika, Europa, Asien och Australien och är därmed representerad i nästan alla världsdelar.

Kontakta CMC Markets

Om du befinner dig i Sverige och vill komma i kontakt med CMC Markets så sitter bolaget i Stockholm på Jakobsbergsgatan 22. Det enklaste är emellertid att besöka deras hemsida och fråga direkt online. Det är också här du kan skapa ett konto snabbt och enkelt för att komma igång med dina CFD-affärer.